



KLASSIEK MENU
Een prachtig samengesteld menu met de mooiste en beste producten, die de kookstijl van chef Tso Min Cheng laten schijnen en uw smaakpapillen zullen strelen met de smaken waar Red Chilli bekend om staat!
Dit menu is alleen per tafel te bestellen
Couvertprijs 98 euro (Exclusief wijnarrangement)
Gang 1
Koude Vietnamese loempia gevuld met seizoensgroenten en noten, gelagerd met Yellowfin tonijn & zalm, geserveerd met crème van Chinese bonen, kimchi van radijs en massamancurry.
Gang 2
Kabeljouwrugfilet zacht gegaard met een XO crème, Met een fijne bouillon van rijstwijn/sake & gember/bosui.
Gang 3
Tartaar van het wagyu rund met gestoomde coquille & gepocheerd boerderij kwartelei, daarbij een crème van Thom Ka Kai.
Gang 4
Sui Kao gevuld met King Gamba geserveerd met een laksa saus afgetopt met gedroogde Bonitovlokken.
Gang 5
Zacht gegaarde Livar varken met eendenlever en crème van kastanje, kingzwammen met specerijen/chilipoeder
Gang 6
Gebraden lamshaas en iberico met Thaise pittige mangosaus met zoete soja, lof en creme van rode biet aangemaakt met hoisin en bailey’s.
Gang 7
Madagascar vanille roomijs met kruim van speculaas en pinda’s en macadamia’s in gezouten caramel.
Bij het klassieke menu serveren we ook bijpassende glazen wijn, voor acht euro vijftig per glas, die het menu prachtig ondersteunen. Mocht u nog dieetwensen en/of intoleranties hebben, dan horen wij dat graag.
CHEFS´S VERRASSINGSMENU
Chef Tso Min Cheng laat u graag verrassen met zijn gerechten, die vaak geïnspireerd zijn op het seizoen. Producten die op dat moment zich laten vertalen in smaken en kleuren, die als een schilderij worden samengesteld, tot een poëtische gedicht, waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld.
U kunt uw restricties altijd aangeven, waarbij het verrassingsmenu wordt aangepast. Mocht u nog vragen hebben, laat het ons weten.
Minimaal 2 couverts per tafel
4 Gangenmenu: – 55 euro p.p.
5 Gangenmenu: – 68 euro p.p.
6 Gangenmenu: – 79 euro p.p.
7 Gangenmenu: – 95 euro p.p.
Bij het Chefs Menu kunnen wij voor u een bijpassend wijnarrangement verzorgen.
OM MEE TE BEGINNEN - KOUD
Zalmtrilogie
Nuocman | Soja stroop | Pesto
18 euro
Sashimi mix
Yellowfin tonijn |Shetland Zalm | Atlantische zeebaars
21 euro
Yellowfin tonijn tartaar
Vintage soja | Mierikswortel | Sesam
21 euro
Vietnamese loempia
Kimchi-radijs | Massamancurry | Seizoengroente
13 euro
Wagyu tartaar
Vintage soja | Mierikswortel | Sesam
22 euro
OM MEE TE BEGINNEN - WARM
Coquille Saint-Jacques Gestoomd | Soja | Knoflook 21 euro
King Gamba
Ravioli | Kokos | Laksa 21 euro
Boerderijkwartel
Foiegras | Umeboshi | Zeezout 19 euro
Tom kha kai
Soep | Kokos | Citroengras | Mais-hoender 14 euro
VIS EN VEGETARISCHE BEREIDINGEN
Zeetong
+/- 750 gram | Gebakken | Boter-soja Dagprijs
Tarbot
Gestoomd | Lapsong vintage thee | Sojasaus | Lente-ui Dagprijs
Seizoensgroenten
Peen | Baby-knolselderij | Truffel 24 euro
Kabeljauwfilet
Kai choi | Citrus Vinaigrette | X.O. 28 euro
Vispot
Tausi | Gamba | Griet | Zalm | Coquille 38 euro
GEVOGELTE EN VLEESBEREIDINGEN
Boerderij mais-hoender
Groene Curry | Soja 26 euro
Livar
Procureur | Daikon | Gestoofde aubergine 31 euro
Speenvarken-rack
Groen radijs | Leliebloem | Pikante mangosaus 39,50 euro
“USA Grain Fed”-beef
Gerijpt & gemarmerd | Gebakken | Gelakt in soja 41 euro
Wagyu Gold Label
Entrecôte | Gebakken | Jus verrijkt met vadouvan 58 euro
Stoverij van MRIJ-runderlende
Massaman curry | Gestoofd | Pikant 28 euro
Alle hoofdgerechten op deze pagina worden geserveerd met witte rijst, gebakken rijst, udon of mihoen naar keuze.