Skip to content

KLASSIEK MENU

Een prachtig samengesteld menu met de mooiste en beste producten, die de kookstijl van chef Tso Min Cheng laten schijnen en uw smaakpapillen zullen strelen met de smaken waar Red Chilli bekend om staat!

Dit menu is alleen per tafel te bestellen

Couvertprijs 98 euro (Exclusief wijnarrangement)

Gang 1

Koude Vietnamese loempia gevuld met seizoensgroenten en noten, gelagerd met Yellowfin tonijn & zalm, geserveerd met crème van Chinese bonen, kimchi van radijs en massamancurry.

Gang 2

Kabeljouwrugfilet zacht gegaard met een XO crème, Met een fijne bouillon van rijstwijn/sake & gember/bosui.

Gang 3

Tartaar van het wagyu rund met gestoomde coquille & gepocheerd boerderij kwartelei, daarbij een crème van Thom Ka Kai.

Gang 4

Sui Kao gevuld met King Gamba geserveerd met een laksa saus afgetopt met gedroogde Bonitovlokken.

Gang 5

Zacht gegaarde Livar varken met eendenlever en crème van kastanje, kingzwammen met specerijen/chilipoeder

Gang 6

Gebraden lamshaas en iberico met Thaise pittige mangosaus met zoete soja, lof en creme van rode biet aangemaakt met hoisin en bailey’s.

Gang 7

Madagascar vanille roomijs met kruim van speculaas en pinda’s en macadamia’s in gezouten caramel.

Bij het klassieke menu serveren we ook bijpassende glazen wijn, voor acht euro vijftig per glas, die het menu prachtig ondersteunen. Mocht u nog dieetwensen en/of intoleranties hebben, dan horen wij dat graag.

CHEFS´S VERRASSINGSMENU

Chef Tso Min Cheng laat u graag verrassen met zijn gerechten, die vaak geïnspireerd zijn op het seizoen. Producten die op dat moment zich laten vertalen in smaken en kleuren, die als een schilderij worden samengesteld, tot een poëtische gedicht, waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld.
U kunt uw restricties altijd aangeven, waarbij het verrassingsmenu wordt aangepast. Mocht u nog vragen hebben, laat het ons weten.

Minimaal 2 couverts per tafel

4 Gangenmenu: – 55 euro p.p.

5 Gangenmenu:  – 68 euro p.p.

6 Gangenmenu: – 79 euro p.p.

7 Gangenmenu: – 95 euro p.p.

Bij het Chefs Menu kunnen wij voor u een bijpassend wijnarrangement verzorgen.

OM MEE TE BEGINNEN - KOUD

Zalmtrilogie
Nuocman | Soja stroop | Pesto
18 euro

Sashimi mix
Yellowfin tonijn |Shetland Zalm | Atlantische zeebaars
21 euro

Yellowfin tonijn tartaar
Vintage soja | Mierikswortel | Sesam
21 euro

Vietnamese loempia
Kimchi-radijs | Massamancurry | Seizoengroente 13 euro Wagyu tartaar Vintage soja | Mierikswortel | Sesam 22 euro

OM MEE TE BEGINNEN - WARM

Coquille Saint-Jacques Gestoomd | Soja | Knoflook 21 euro

King Gamba

Ravioli | Kokos | Laksa 21 euro

Boerderijkwartel

Foiegras | Umeboshi | Zeezout 19 euro

Tom kha kai

Soep | Kokos | Citroengras | Mais-hoender 14 euro

VIS EN VEGETARISCHE BEREIDINGEN

Zeetong

+/- 750 gram | Gebakken | Boter-soja Dagprijs

Tarbot

Gestoomd | Lapsong vintage thee | Sojasaus | Lente-ui Dagprijs

Seizoensgroenten

Peen | Baby-knolselderij | Truffel 24 euro

Kabeljauwfilet

Kai choi | Citrus Vinaigrette | X.O. 28 euro

Vispot

Tausi | Gamba | Griet | Zalm | Coquille 38 euro

GEVOGELTE EN VLEESBEREIDINGEN

Boerderij mais-hoender

Groene Curry | Soja 26 euro

Livar

Procureur | Daikon | Gestoofde aubergine 31 euro

Speenvarken-rack

Groen radijs | Leliebloem | Pikante mangosaus 39,50 euro

“USA Grain Fed”-beef

Gerijpt & gemarmerd | Gebakken | Gelakt in soja 41 euro

Wagyu Gold Label

Entrecôte | Gebakken | Jus verrijkt met vadouvan 58 euro

Stoverij van MRIJ-runderlende

Massaman curry | Gestoofd | Pikant 28 euro

Alle hoofdgerechten op deze pagina worden geserveerd met witte rijst, gebakken rijst, udon of mihoen naar keuze.